Nostalgie - stará verze webu věnovanému filmu Pán Prstenů
Nová verze - http://lotr.jcsoft.cz



[ Zpět na stránku o filmu Pán Prstenů ]

[ <<< Další článek ] [ Všechny články ] [ Předchozí článek >>> ]

27.2. 2003BelcarnenNávrat krále v prodejném městě; Nenechte Dvě Věže padnout - finanční výsledky; 3D prohlídka figurek od Games Workshop; Další informace o ukázce z Návratu Krále

Návrat krále v prodejném městě
Přeložila Jana Müllerová
Zdroj: http://www.stuff.co.nz 

Může zbývat ještě deset měsíců, ale už začalo plánování uvedení závěrečného dílu trilogie Pán Prstenů v prosinci ve Wellingtonu.
Byla ustavena vedoucí skupina, která zahrnuje i tzv. "prstenového" ministra Pete Hodgsona, starostku Kerry Prendergastovou a generální manažerku firmy Roadshow Film Distributors Lisu Hubbardovou.
Paní Prendergastová sdělila, že premiéra filmu Pán Prstenů: Návrat krále, která je plánována v kině Embassy, povede k novým příjmům ve výši 9,5 milionu dolarů pro ekonomiku Wellingtonu, a také zvýší útraty turistického průmyslu asi o 5 milionů ročně.
Hodnota mezinárodního mediálního zpravodajství spojeného s touto příležitostí se odhaduje na 25 milionů dolarů.
"Je nezbytné, abychom měli schopný a věci oddaný řídící výbor", řekla paní Prendergastová.
"Pán Prstenů potvrdil náš status jako jednoho z nejkrásnějších míst, která se na světě dají navštívit, ale potřebujeme také prodat naše město jako místo tvůrčího, talentovaného a životaschopného filmařství."
"Světová premiéra je pro Wellington dnem na slunci. Je to naše šance zazářit jak nikdy předtím."

Nenechte Dvě Věže padnout - finanční výsledky
Ve světe si Dvě Věže vedou více než dobře. V USA se podařilo překonat Lvího Krále a druhý díl Pána Prstenů má na kontě skoro 329 milionů dolarů a pomalu dotahuje Forrest Gumpa. V dalších zemích pak film nasbíral 498 milionů a v součtu jsou Dvě Věže na sedmém místě historických zisků (samozřejmě neupravených o inflaci). Výsledky ještě hodně zamíchá Japonsko, kde byl film uveden po velkých peripetiích s překladem až minulý týden a rázem se umístil na špici žebříčku návštěvnosti, vede si dokonce lépe než Společenstvo. Ovšem hodně zajímavá je situace v ČR. K 23.2. mají Dvě Věže na kontě skoro 58 milionů korun, ale návštěvnost prudce klesá. Doufal jsem, že Dvě Věže sesadí z žebříčku nějaký kvalitní film, například Chyť mne, když to dokážeš. Bohužel to vypadá, že "LOTR killerem" se stane choromyslný Troškův výtvor Kameňák. To si Peter Jackson opravdu nezaslouží. Dnes do kin přichází pohádka Čert ví proč, která je také horkým favoritem na první místo. A pár dalších filmů (třeba velkou kampaní podpořený a poměrně dost kvalitní Kruh). Tak snad Troška triumfovat nebude...


3D prohlídka figurek od Games Workshop
Pokud vás zajímají deskové hry Pán Prstenů od Games Workshop, máte nyní možnost prohlédnout si nové sady figurek na oficiálním webu ve flashovém 3D zobrazení. Vypadají docela... zajímavě. Ovšem rozloženy na modelu Helmova žlebu či v krajině na velkém stole a při hraní je to něco docela jiného. Škoda, že takhle zábava je tak drahá. Pokud někdo z vás pořádá pravidelné bitvy v této hře na nějakém veřejném místě (nějaké klubovna či herna v Praze, Brně atp.) a je možné se přijít podívat, určitě dejte vědět. Zájemců se najde dost.
Prohlídku najdete kliknutím na náhled na TÉTO ADRESE.


Další informace o ukázce z Návratu Krále
New Line Cinema se rozhodla trošku ušetřit a nebude přidávat fanouškovský trailer přímo před závěrečné titulky Dvou Věží jako loni, ale vymyslela nový způsob. Již tento pátek mají televize (zatím nejspíš v USA) začít znovu vysílat ukázku ze Dvou Věží, ale v jejím závěru bude text "Návrat Krále - ukázka je tu!". Druhý týden v březnu pak bude před každé promítání Dvou Věží doplněna právě ukázka z Návratu Krále, jejíž popis najdete zde.

Včera také prý (nepotvrzeno) Belgická televize Canal+ odvysílala právě kousek této ukázky, který obsahoval záběry Smíška sklánějícího se před Théodenem, obrovskou armádu skřetů táhnoucí na Minas Tirith, Gimliho a další z družiny na Stezkách mrtvých, pohled zezadu na Denethora a Froda se světlem od Galadriel v ruce a očima Oduly na pozadí. Celkem prý šlo o něco méně než minutu.

[ <<< Další článek ] [ Všechny články ] [ Předchozí článek >>> ]
Pokud se Vám tento článek líbil, můžete pomocí systému I Like Q přispět drobnou částkou pro autora či případně překladatele.
Přispět Q (100 Q = 1 Kč)

Roy Batty, přidáno 18.3. 2003 18:42:27
A přesně tohle DVD mám už asi měsíc doma.A také spíše proto návštěvnost klesá.neb už to má doma v Praze kde kdo a línej už na to do kina nechce :o((
Jan Belcarnen Čeřovský, přidáno 8.3. 2003 19:18:29
Garion: pleteš se :) já už to viděl přímo z DVD, někdo udělal kopii disku co dostávají porotci na Oscarech :-)
Garion, přidáno 7.3. 2003 20:11:17
Justina: Pochybuji, že tvoje babička četla Pána Prstenů již jako mladá. Vždyť u nás byla kniha zakázaná (viz dřívější články) a vyšla poprvé až po revoluci. Jedině, že byste měli anglický originál. V tom případě bych před babičkou smekal.

DivX: Sám jsem majitelem ripu Společenstva i Dvou Věží, ale vyslovuji pochybnost, že někdo z vás má DVD-rip, jak uváděl Fossil. DVD vyjde až v létě, takže kvalitní rip bude až tehdy. Já osobně jsem viděl jak 3-diskovou tak2-diskovou verzi kinoripu a jeho kvalita je pekelná. Přiznávám se, že mě vůbec neláká se na to dívat, ale často si to pouštím jen jako soundtrack. Je to takhle úžasný. V práci mám vždycky aspoň jeden PC vždy nevyužitý, tak s kolegyní téměř obden pouštíme DV jako zvukovou kulisu při práci.

Eneddurien, přidáno 5.3. 2003 16:58:06
Ja jsem Kameňák neviděla, ale nikdo by mě na to ani nedonutil jít!!..je to hrůza už z ukázek...Dvě Věžě..DRŽTE SE!!
lusta, přidáno 4.3. 2003 19:46:45
musim pridat svuj zazitek s cd doma na poci, kamos mi to sehnal jeste pred premierou Dvou vezi a ja lacna a nedockava jsem to zkoukla doma, ikdyz uz jsem mela koupene listky do kina LIDI, takovou BLBOST uz nikdy neudelam a radim vsem , aby si radeji pockali, uplne mi to zkazilo tu prvotni radost a prekvapeni, uz jsem v kine vedela, co prijde a nebylo to ono, takze na Navrat krale budu trpelivost sama
asfaloth, přidáno 4.3. 2003 16:35:23
tak jí taky spíš trčím v knihách než při TV (i když ji už pár let máme doma:))) ale i tak obdivuji každýho, kdo je tak sečtelý. Takže se přidávám k Corwinovi. já si taky nemám s kým popovídat, protože nemám ani len staré rodiče. ne to prarodiče...i když myslím, že i kdyby žili o knihách by mi toho moc neřekli. v situaci v jaké žili se spíš drali v práci než nad knížkou a doma měli Bibli a jenom tři svazky Dobšinského pohádek. a byli to hodní lidé.
Corwin, přidáno 4.3. 2003 13:46:47
Jo poklady to verim.Jednou jsem jednu videl a valil jsem bulvy....No s tim vzdelanim,ja nevim jsou lidi kteri to i pres tohle vsexno co pises neprecetli...jsem rad ze mi vysvetlujes ze nebyla televize to jsem nevedel:-))Kazdopadne si myslim ze pokud to nebylo treba ve skole nebo tak podobne a nekoho to fakt nebralo,tak to proste necetl...tak nejak si to predstavuju ja,ale je fakt ze ja uz prarodice nemam,tak si s nimi nemuzu popovidat:-((
Justina, přidáno 4.3. 2003 12:34:33
to Corwin: myslím, že je to moc nebralo, ale v té době to prostě patřilo k určité úrovni vzdělání. Taky nebyla televize, chodilo se do biografu (dodneška to takhle babička říká) na Oldřicha Nového, pak už se nechodilo vůbec, takže se četlo. Hodně a všechno.Ta jejich knihovna, to jsou poklady!
Corwin, přidáno 4.3. 2003 12:09:29
Taky??Tez se hluboce klanim...tohle opravdu ocenuji....jenom si vsixni nezacnete vymyslet abyx se nemusel porad klanet:-)))To musi bejt docela makacka precist cely Jiraskovo dilo,cloveka to fakt asi musi poradne brat...
Lucyova, přidáno 4.3. 2003 12:01:16
Corwin: můj tatínek taky přečetl celého Jiráska. Teď jsem mu strčila Hobita (ať to má hezky popořadě:-)) tak jsem zvědavá, co bude říkat.
Corwin, přidáno 4.3. 2003 10:19:17
Justina:celeho Jiraska???Tak ze se hluboce klanim babicce...opravdu..jestli mate doma pocitac tak by mohla prispet nejakym prispevkem..fakticky rad byx si precetl nazor takoveho cloveka...
Justina, přidáno 4.3. 2003 9:38:45
to Asfaloth: no, poprvé četla LOTRa, když byla mladá :-))) ale vzhledem k tomu, že čte pořád, třeba přečetla celého Jiráska (!) tak je to jedna z mnoha knížek... a jinak je fajn, jsem střelená po ní :-)
asfaloth, přidáno 3.3. 2003 18:32:24
to Trpaslík: chudinka. Vždyť ani já jsem Glumovu píseň ještě pořádně neslyšela. Začínám si taky myslet o nešem městě...no pěkný věci:) Navyše u nás nehrozí, aby se promítalo Royšírené Společenstvo a ve videopožičovni taky nebude k dostání-už jsem se ptala. A ja na to teraz jednoduše nemám-kdoví zda ho někdy uvidím na vlastní oči a ne jen z vašich řečí...Teď bych si zrovna chtěla koupit soundtrack (FOTR,TTT), ale zatím si ho nemám na čem pouštět. nebojte se- žiju na planetě Zem, ale jestli nedostanu pod stromeček ty CD-čka a něco, na čem se dají počúvať, balím si kufr a stěhuji se na Mars :)
to Justina: to bych opravdu moc chtěla vědět, kolikrát ho už tvoje babička četla a kdy poprvé? jistě je perfektní, tak ju pozdraFFF

Trpaslík, přidáno 3.3. 2003 15:19:32
Asfaloth: Fakt v červnu, na mou duši! Popkorn by se v kině prodávat neměl, už tu někdo tvrdil, že si film vychutná, když ho chroupe a pije kolu. Brrr, děsná představa. Mě zase dav vynesl, když Glumova píseň začínala! Neprala jsem se, páč toho lidu bylo moc.
asfaloth, přidáno 3.3. 2003 14:33:19
...vidím, že každý má na kině něco milé či nemilé (to Trpaslík: v červnu? to je hrůza!!!) a já bych ráda dokončila ten můj zážitek, i když jsem minulý pátek musela zdupkat...
mnozí by jistě nechápali, proč jsem před kinem trčela už půl hodiny před premiérou TTT, já jsem se ale potřebovala ukidnit a nadýchat "čerstvého vzduchu". Z toho napětí bych jinak odpadla asi v půli cestě do sály:)))K mému údivu, když jsem se usadila a kino se začalo plnit, ostali dvě místa po mé pravici prázdné. A to jsem seděla v nejlepším radě, který byl jinak plný. Vysvětlení bylo horší než co jiné. Výlet do Středozeme začal bez obvyklých kinoreklam, co mě potěšilo, ale jen dovtedy, dokým jsem nepochopila, že do mého radu se pchají ti dva opozdilci (no víte si to představit?). Za šuštění jejich zimních kabátů jsem ani nezaslechla "Gandalfe!".Kdybych nechtěla přijít o další vzácné minuty, řekla bych jim něco od plic...Scénu s Theodenom, pochovávajícím syna podfarboval chichot zezadu:( a když se Gandalf vrátil, splnily se mé nejhorší obavy- spomínaná skupinka "popkorňáků" nám vysypala pod nohy celý pytlík tyčinek (takže to mělo i svůj zvukový efekt) Navyše, ti dva oneskornci se celej film nehorázně nudili a já počúvajíc závěrečnou píseň jsem od nich dostala důtku, že co se neberu...toť čaro našich kin (nespomínajíc, že tu píseň stopli v polovici)
Na margo cen: za to, že to na tých příšerných úzkých dřevěných stoličkách vydržíme tři hodiny, by nám měly platit:)no popravdě řečeno, radši budu sedět na zemi, než nevidět ROTK v kině. A to je ve hvězdách, neboť TTT bylo posledním představením v našem kině. Teraz je opravované a zavřené do léta 2004, takže na Návrat se budu muset vybrat do jinýho města. Ale jink je život krásny....:)
Myslela jsem, že na TTT půjdu ještě jednou, jenže ještě jedno takové představení bych nepřežila(aneb ti kolem mne) Ostává mi čekat do vánoc, kdy kamarátka dostane VHSku a pozru si to v klidu.
Jestli jste zažili něco podobné, vězte, že je tady někdo, kdo s váma soucití...

Trpaslík, přidáno 2.3. 2003 22:16:09
Já jsem měla PC verzi ještě před premiérou, ale než jsem to pustila, tak jsem šla do kina v Praze. V něčem nad kino není. Ale v naší vsi šlo Společenstvo v ČERVNU, to je skoro půl roku po české premiéře. TTT samozřejmě v programu našeho kina na březen není. Proto se vůbec nedivím, že to na těch cédéčkách je.
Hony, přidáno 28.2. 2003 22:27:04
Osobně mám Trošku rád, První dvě Slunce, sena jsou klasiky, ale Kameňák? To byl omyl hned od začátku!
Therru, přidáno 28.2. 2003 21:46:40
to Asfaloth: V Breclavi a nikdy predtim bych si nemyslela, ze to muze byt takova dira, ale jak tak koukam, porad na tom nejsu nejhur. Jinak videem a pocitacem se pysnim neceleho pul roku a jeste si pamatuju, jake to bylo lacne hltat popisy ukazek na skolni masince.
Ale jednu vyhodu to cekani ma - listky tu budou za necelych sedesat Kc

Nelenya, přidáno 28.2. 2003 16:37:18
No nedivte se ze to klesa, dys to ma uz kazdej na cdckach doma:o// (ehm, ja taky:o) ). Ale ze Kamenak od Trosky, kterej ej uz trapnej, tak to je rana pod pas... (Zelezny):o)))
asfaloth, přidáno 28.2. 2003 15:43:17
to Justina, Sarde a všetci ostatní: se mnou je to podobný. U nás to dávali pět dní a dost, navyše nemáme doma ani video ani počítač :((( tomu říkám smůla. Jediné co mi ostává jsou knížky :) Taky je pravda, že víc dní promítání by se v našem městě fakt neoplatilo. Ani na přemiére nebylo kino také, aby se dalo nazvát plným:( i když to bylo lepší než při jiných filmech. Dokonce ve svém okolím neznám jedinou duši, která by se dala porovnat co jen s jediným z vás(takže tenhle web je moje záchrana.díky, Bele!).Taky máte můj souhlas ohledně cen. Jsou tak vysoké, že si každý rozmyslí, zda si výlet zopakuje:). A osobně i tak dost nechápu ty, kdo nejdou do kina, protože si to pozrou na DivX. I když, ohánějíc se čarem kina, bych asi neobstála ani sama před sebou. Na FOTRovi seděl přede mnou chlápek jako hora ( a to já mám 176 a viděla jsem jen tak-tak) a když jsem se doslova třásla na sedadle před začátkem TTT, s hrůzou jsem si uvědomila, že si za mne sadá skupinka milovníků popkornového kina, kteří rozhodně nemohli pochopit, co právě prožívám.
musím končit- to je hrůža

Renata, přidáno 28.2. 2003 8:03:43
Dvě věže jsem viděla 2 x v kvalitním kině. Kolikrát doma na videu, to nepočítám. Přesto, kdyby v našich kinech dávali před filmem ukázku z Návratu krále, jdu znovu.
Justina, přidáno 28.2. 2003 7:49:33
A Bele, pokud si dobře vzpomínám, tys to prorokoval dávno dopředu, že u Dvou věží bude rychle klesat návštěvnost!
Justina, přidáno 28.2. 2003 7:45:44
Problém je v tom, že moje osmdesátiletá babička by to v kině ty tři hodiny už nevydržela :-) vloni si znovu přečetla celého LOTRa a teď je vděčná, že si Dvě věže může pustit v pohodě doma (a říká, že se určitě nedočká Návratu krále, protože umře :-))))
Míšánek, přidáno 28.2. 2003 7:38:25
S těmi DivX je to tak napůl. Já jsem byl v kině na Dvou věžích jednou a od té doby jsem to viděl 6x na PC. V mém případě to není otázka peněz, těch 150 korun klidně dám, ale jsem hrozně línej.
Vím ,v kině jsou prožitky z filmu nesrovnatelné, ale kde mám zase záruku, že si za mě nesedne nějakej chytrej blbeček, kterej se bude všemu smát a vykřikovat do tmy své tak vtipné poznámky. U Společenstva se mi zase stalo, že vedle mě seděla maminka, která četla titulky svému dítěti, které znalo jen polovinu abecedy. No - mohl jsem je zabít, aby byli zticha, ale asi bych za to šel do vězení.
A co mám zprávy z menších měst, tam šel film tak tři, čtyři dny a vstupenky byly jen pro známé majitele kina. Oni si o ty soukromé nelegální produkce doma přímo koledujou.

Corwin, přidáno 28.2. 2003 7:20:36
anaxtal:Hmm,tak treba muj otec ktery LOTRa nikdy necetl a nebyl v kine dobrejx deset-patnact let a na Spolecenstvo jsem ho premluvil a na Dve veze sel uz sam od sebe a je strasne zvedavej jak to skonci a nexce to ani cist.Dokonce mi zabavil jako vyssi autorita mou VHSku se Spolecenstvem a obavam se ze Dve veze ceka stejny osud:-))...tak myslim ze to zas tak moc pravda neni s tou starsi generaci:-))Jinak souhlas:-)))
anaxtal, přidáno 27.2. 2003 21:15:27
to Fossil: Tak docela s tebou nesouhlasím, znám spoustu lidí, včetně sebe, kteří si zajdou na film nejdříve do kina(3x), přestože mají ten samý kousek doma jako DivX. Bohužel máš pravdu, že jsou i tací, kterým je jedno, že přijdou o kvalitní zážitek a raději to shlédnou doma na 19'' monitoru či televizi.
Je to otázka ceny. Kdyby byly filmy v kinech levnější, chodilo by na ně více lidí - klidně i několikrát. Takhle akorát celkově klesá návštěvnost. Podívej se na statistiku z celého podzimu i zimy. Máš tam jen několik výraznějších návalů (Harry Potter = rodiče okolo Vánoc udělají radost svému svišti, Dvě Věže - skalní fanoušci, Doba ledová - nejjednodušší zábavný únik před podzimním sychravým počasím) a donuť dnes někoho ze starší generace, aby navštívil kino.
Řekne ti, že je drahé a nic tam nedávají. Zeptáš se na Pána Prstenů a odsekne ti, že není blázen, aby zaplatil sto padesát za vstupenku, a pak čekal ještě dva roky, než zjistí, jak celý příběh skončí, což ho bude stát určitě tou dobou dvakrát tolik. To není z mé hlavy, ale cituji svého otce, který mi na otázku, zda by šel raději na Dvě věže či Kameňák odpověděl, že je to přece jasné, že se mu líbilo Slunce, seno a má raději zlatý český humor než nějakou komerční fantasmagorii.
Já akorát nechápu, co na Kameňáku není komerční, když celý jeho příběh je jen slepenina vtípků, které znáte a z kina domů přijdete s pocitem, že si nemůžete vzpomenout, o co, že to v tom filmu šlo a zda měl VŮBEC nějaký děj.

Fossil, přidáno 27.2. 2003 19:47:08
Prudce klesající návštěvy mají na svědomí PŘEDEVŠÍM DVD-ripy. Ze svého okolí znám 5 lidí, kteří to zkoukli na compu a do kina už nešli. Ovšem kdyby neměli DivX, do kina by zašli. Já to říkám pořád, že internet jednou zahubí kina. Cameron měl štěstí se svým Titanicem. Tehdy ještě DivX moc nefrčely, jinak by stěží mohl vydělat skoro 2 miliardy. Přitom LOTR je o mnoho větší kult a má přitom dvojnásobně nižší zisky. Jo, jo. To jsou ty DivX.
Sardë, přidáno 27.2. 2003 19:32:21
Therru:Tak to na mě nemáš.Já už jsem Dvě věže naštěstí viděla v jednom větším městě,ale v našem městě má premiéru až na konci dubna.To je co?Přitom mě štve,že si některá kina diktují ceny jak v multikině,ale když máš vydržet 3 hodiny na těch jejich sedadlech,tak je to příšerný.
Justina, přidáno 27.2. 2003 15:04:29
Taky bych na film chodila, jenže tady to dávali klasicky od čtvrtka do středy a konec! Stihla jsem to jen dvakrát (i tak platím za blázna). Abych nekřivdila kinu - ve středu už bylo poloprázdno :-(
Corwin, přidáno 27.2. 2003 14:46:11
van Helsing je pracovni nazev..pry..a kdo jste z Prahy nebo okoli tak ta vesnice je v Kunraticix vedle jahodovejx plantazi:-)))..tedy pokud to samozrejme nevite:-))
Lollitka, přidáno 27.2. 2003 14:44:11
No jo, V New Line jsou hlavičky, co? Nám to může bejt jedno, hlavně když ukázka bude a my si jí budeme moct stáhnout.
To Soma: O Van Helsingovi jsem taky slyšela. Na IMDB píšou, že Wenham hraje jístou postavu jménem Carl, takže to snad nebude nějaká příšera. Hraje v tom i Richard Roxbourg (vévoda z Moulin Rouge) jako Dracula a režíruje Stephen Sommers (natočil Mumii), takže se asi můžeme těšit na docela kvalitní popkorn :).

Asfaloth, přidáno 27.2. 2003 14:00:38
Therru, kde bydlíš????
Therru, přidáno 27.2. 2003 13:36:47
Což o to, já bych na film chodila,jen kdyby ho dávali. Premiéru tu má někdy v půlce března, grr!
Corwin, přidáno 27.2. 2003 11:45:46
HA!!!!Co znamena vice nez vdecen???Posli konkretni financni nabidku:-)))...ne to mne nenapadlo,ale zkusim se tam zajit mrknout:-)))Samozrejme bez naroku na honorar:-)))
Jan Belcarnen Čeřovský, přidáno 27.2. 2003 11:09:07
Corwin: jestli ještě seženeš nějaké foto s "Faramirem" a třeba i rozhovor, budu ti více než vděčen :-)
A to platí i pro ostatní!!! :o)

Jan Belcarnen Čeřovský, přidáno 27.2. 2003 11:07:33
Soma: díky za info :)
Já to nemyslel zas tako jako "jděte na LOTRa z povinnosti". Byla to trošku ironie :)

Corwin, přidáno 27.2. 2003 10:32:05
jojojo postavili tady prima transylvanskou vesnici byl jsem ji omrknout:-))
Adrian, přidáno 27.2. 2003 10:18:52
to Soma: ten novy film s D. Wenhamom sa nazyva VAN HELSING..dalsia z variacii (i ked tentoraz velmi volna..)na Stokerovho Draculu, v hlavnej ulohe s Hughom "Wolverine" Jackmanom.
Soma, přidáno 27.2. 2003 9:42:20
trochu Off topic alë vite, ze v Praze nataci David Wenham? (Faramir), v okoli chramu sv. Mikulase, ale i jinde, ve filmu o upirech (nazev jsem zapomnela)
Soma, přidáno 27.2. 2003 9:34:54
to by mne opravdu mrzelo a nas vsechny zahanbovalo, aby Kamenak porazil Dve veze...ale...videla jsem to uz 5x a film miluji a nechci, ani za tuto cenu, na nej chodit z pocitu povinnosti...
Jméno: E-mail:

Komentář:

09.11.2023
BelcarnenPozvánka na TolkienCon 2024 [ více ... ] [ 0 ]
8.11.2022
BelcarnenPozvánka na TolkienCon 2023 [ více ... ] [ 6 ]
4.11.2019
BelcarnenPozvánka na TolkienCon 2020 [ více ... ] [ 497 ]
12.11.2018
BelcarnenPozvánka na TolkienCon 2019 [ více ... ] [ 1 ]
8.11.2017
BelcarnenPozvánka na TolkienCon 2018 [ více ... ] [ 507 ]
7.11.2016
BelcarnenPozvánka na TolkienCon 2017 [ více ... ] [ 2 ]
18.1.2016BelcarnenTolkienCon 2016 – fotky, video, atd. (doplněno: 18.1. 11:58) [ více ... ] [ 608 ]
12.11.2015
BelcarnenPozvánka na TolkienCon 2016 [ více ... ] [ 450 ]
9.11.2014
BelcarnenPozvánka na TolkienCon 2015 [ více ... ] [ 489 ]
23.1.2014BelcarnenTolkienCon 2014 – fotky, záznamy tak vůbec (doplněno: 24.1. 22:47) [ více ... ] [ 134 ]
9.11.2013
BelcarnenPozvánka na TolkienCon 2014 [ více ... ] [ 184 ]
26.1.2013BelcarnenTolkienCon 2013 – fotky, reportáže, přednášky a tak vůbec (poslední aktualizace 29.1. 21:19) [ více ... ] [ 11 ]
19.12.2012BelcarnenHobit: Neočekávaná cesta [ více ... ] [ 172 ]
2.11.2012
BelcarnenPozvánka na TolkienCon 2013 [ více ... ] [ 202 ]
18.1.2012BelcarnenTolkienCon 2012 aneb +1 dítě, +2 děti, … (poslední aktualizace 6.2. v 13:42) [ více ... ] [ 103 ]

 
[ Všechny články ]

[ Zpět na stránku o filmu Pán Prstenů ]


Nacházíte se na JCsoft's FANTASY Homepage - http://www.jcsoft.cz/fantasy/
Tuto stránku vytvořil Jan "Belcarnen" Čeřovský - Cerovsky@jcsoft.cz 

Optimalizováno pro Microsoft Internet Explorer 4.x (5.x) a rozlišení 1024x768x16/32bit
Jan Čeřovský (c) 2000 All rights reserved
Jakékoliv nalezené chyby ( špatné odkazy, chybějící obrázky, hrubky, ...) se nebojte nahlásit na můj e-mail.

TOPlist